Servicii nunta Iasi

alt

    Nunta este un eveniment care nu se uita niciodata, care va reprezinta si vorbeste despre voi. Momente memorabile, zambete si lacrimi, bucuria unor momente perfecte, toate contribuie la creearea unei zile de neuitat, pe care filmul si albumul nuntii voastre trebuie sa le cuprinda. Scopul nostru este sa captam toate momentele si emotiile din ziua nuntii, intr-o maniera specifica filmului si fotografiei artistice. Astfel, fotograful capata un rol integrant in derularea evenimentului si capteaza acele amintiri nepretuite, incarcate emotional, dar splendide, care tes povestea adevarata a nuntii voastre.

    Momentul vine si trece, de aceea e important sa fie surprins de catre un fotograf profesionist. Cameramanul va fi o prezenta discreta, pentru a  putea surprinde totul intr-un mod natural. Va fi de asemenea atent la buna desfasurare a evenimentuiui, oferindu-va bucuros opinii si sfaturi, mai ales in putinele momentele de regie de la sedinta video.
    In ceea ce priveste filmarea, muzica aleasa de dumneavoastra permite o vizualizare din interior a acestor momente perfecte (unice).
  Vom fi alaturi de dumneavoastra pentru a va oferi un film unic combinand pasiunea cu cea mai inalta tehnica si experienta noastra cu gusturile si asteptarile dumneavoastra.

Dorim sa va fim alaturi si pe partea de sonorizare in noaptea nuntii dumneavoastra. Aparatura profesionala, mixer, microfon wireless permit dj-ilor nostri sa aiba un sunet de inalta calitate. Instalatia de sonorizare este profesionala, cu puterea adaptata la necesitatile spatiului de desfasurare a evenimentului. Experienta a sute de petreceri ii fac alegerea ideala pentru reusita nuntii sau petrecerii dumneavoastra (dj Mihai Livanu, dj Ovidiu Livanu, dj Ionut Livanu). Seriozitate, profesionalism, adaptabilitatea de a alcatui un program sunt alte cuvinte care ii caracterizeaza.

    Albume foto clasice, moderne si artistice pentru nunti in Iasi, botezuri sau absolventi de scoala primara sau liceu, imbracate in piele ecologica, ornate cu coltare aurii, completate cu o machetare de exceptie sunt produse care corespund tuturor cerintelor de calitate si profesionalism.

     Printurile sunt de cea mai buna calitate si sunt realizate in laboratoare profesionale pe hartie fotografica mata, lucioasa sau metalica.

     Legarea printurilor se face printr-un carton special care confera o forma perfect dreapta, precum si elasticitate si durabilitate ridicate in timp. In zona de mijloc nu se pierde nimic din imaginea printata, deoarece albumele sunt realizate dintr-o singura imagine pe cea mai buna si durabila hartie fotografica cunoscuta.
      Albumele dumneavoastra sunt gata in 10 zile lucratoare din momentul cand se da comanda si se face o verificare a paginilor in forma finala.

 alt


Taguri: filmare, filmare nunta in Iasi, filmare nunta hd, filmare nunta 3D, foto video nunta iasi, foto video iasi, foto iasi video,  fotograf nunta iasi, fotograf profesionist nunta iasi, fotograf in iasi, albume, albume profesionale, photobook, albume nunta Iasi, albume de nunta in Iasi, dj, dj profesionist nunta Iasi, dj nunta in Iasi, dj nunta iasi, dj nunta iasi pret, sonorizare nunta in Iasi, sonorizare nunta, firme decoratiuni nunta iasi, decoratiuni nunta in Iasi, aranjamente florale inunta in Iasi, aranjamente florale nunta, invitatii nunta, invitatii nunta pret, invitatii ieftine nunta, invitatii unicat, personalizate, haioase